Malmö


Idag blev det Malmö tillsammans med Denise. Det var tänkt att vi skulle ta tåget halv nio, och därmed vara framme i Malmö halv elva vilket är ganska lagom. Dock höll vi på att missa bussen in till stan (och stationen) men vi hann med. Tur, annars hade vi fått ta ett senare tåg. Hur som helst så blev det en hel del shopping, det är svårt att låta bli när det finns så mycket fint. Jag behövde även fylla på höst/vintergarderoben så jag var på jakt efter lite varmare tröjor som är skönt att ha på sig när det är minusgrader ute. Jag hittade en hel del så nu är jag redo för vintern! En fin svart klänning fick följa med hem också, jag kunde inte låta bli att köpa den. Nu är det bara min efterlängtade kavaj som ska få komma hem till mig, sen är jag nöjd.

Att äta hann vi också med även fast vi var totalt slut och hungriga som tusan när vi väl kom till Pizza Hut. Vi var lite osäkra på vad vi skulle ta men valet föll på pizza i brist på annat. Men det ångrar jag inte, det var gott! :)

Halv sju var vi hemma med tåget igen och imorgon är jag ledig så jag hade tänkt att ordna lite plats för mina nya kläder. Plats är något av en bristvara i min garderob.. Kanske det blir en tur in till stan också, jag får se hur jag gör. Jag ska i varje fall ta tillvara på den här sista lediga dagen innan skolstarten som är på onsdag. Det ska på ett sätt bli skönt att börja igen eftersom det ger lite rutiner i vardagen. Fast jag längtar inte efter jobbiga arbeten och rörig information. Ska försöka behålla en positiv känsla inför introduktionen så får jag se sen hur det blir.

Kram!

Inget är omöjligt, en del saker tar bara lite längre tid


Det har varit väldigt fattigt med inlägg här på sistone och det har helt enkelt varit på grund av en dator som har krånglat.. och ja skrivtorka. Men nu är jag tillbaka med spännande nyheter. Jag är sjuk. Det är så irriterande att bli det denna sista veckan då jag är ledig. Tyvärr är det inget att göra åt utan det är bara att stanna inne och ta det lugnt.

Idag fick jag dessutom mitt länebesked! Som jag har väntat på det där kuvertet. Jag har varit som en igel på postbilen varenda gång den har kommit men jag har fått vänta ganska förgäves. Tills idag och det känns skönt att veta att pengarna kommer trilla in på kontot imorgon. De är efterlängtade och jag fick något mer än vad jag trodde och sånt är ju alltid positivt.

Nu ska jag vänta på att min pizza blir klar och sen lite senare ikväll ska jag kolla på Fångarna på fortet. Har jag sagt det tidigare, att jag var helt galen i det när det gick på tv för många år sedan? Så därför är jag glad över att det är tillbaka. Jag älskar när gamla favoritprogram sänds igen, det väcker en massa minnen!

Och imorgon.. jag siktar på att försöka ta mig till Coop för att ta ut lite pengar och dessutom köpa Ben&Jerry's för att fira att min konto faktiskt inte är tomt. Och sen för att det är gott (mest för att det är gott haha). 

Kram!                                                                               




                                                              

RSS 2.0