Solsken


Vilket fint väder det har varit de senaste dagarna! Jag bara njuter, dock inte av nätterna för mitt rum blir så varmt så det är inte alltför skönt att sova. Men annars är det skönt. Jag har inte hunnit tröttna på det ännu.

Förövrigt är det fullt upp. Jag njuter av sommaren, umgås med vänner och bara tar det lugnt. Och laddar batterierna framförallt inför när jag ska börja jobba, men även inför höstterminen.

Imorgon ska jag umgås med Denise och troligen svettas drygt en liter.

Tjooohej!

Underbart


Idag har jag tillbringat fyra timmar på körskolan på riskutbildning 1. Det gick riktigt bra, och jag trodde att tiden skulle gå jättesakta. Det var ju ändå fyra timmar men den bara sprang iväg. Vi diskuterade saker som berör och väcker känslor och därmed så blev det bra diskussioner. Vi fick besök av en polis också, och frallor blev vi också bjudna på. En bra dag! :)

Men fy vad trött jag var. Jag hade svårt för att somna igårkväll. Ni vet när man ligger och vrider sig och vill bara sova. Ändå dyker det upp en miljon tankar i huvudet, saker som egentligen inte alls är viktiga. Till sist ville jag bara slå något hårt i huvudet så att jag somnade! Ikväll ska jag banne mig gå och lägga mig tidigt.

Imorgon blir det midsommarfirande, först med familjen och sen framåt kvällen ska jag hem till Denise och Sandra och umgås med dem :) Får se vad kvällen för oss ;)

Kram!

Varmt!


Just nu känns det som om jag håller på att smälta bort. Ändå har jag på mig en väldigt sval sommarklänning, men det är lika varmt ändå. Det är nog en bra idé att öppna båda mina fönster här i rummet för annars lär jag inte kunna sova här i natt.

Dagen har varit väldigt lugn annars. Jag har mest försökt att förbereda mig inför imorgon då jag ska på riskutbildning 1 på körskolan. Den ska pågå i fyra timmar och det känns ganska länge men det ska nog gå. Hoppas på att det är lite svalare! Dock har motivationen varit på noll idag, jag har gjort allt annat än det jag ska göra. Haha, varför blir det alltid så? Hum.. nu ska jag se om det finns något gott att äta. Jag är hungrig.

Tjingeling!

Dagens händelser och måsten


Vad dagen hade att bjuda på
en otroligt seg morgon med en enda tanke i huvudet "är det redan morgon?!" 
mumsig och något för stark middag
träffade sötdenise, och en gemensam överenskommelse om en riktigt snabb powerwalk. Det blev inte så. Var för mätt. Blev kvar på en bänk vid en övervuxen lekplats, och vi pratade. Och försökte undvika jobbiga myggor!!
Hämtade ett efterlängtat H&M paket. Äntligen kom min klänning, och jag älskar den! 
Städade rummet, fastnade här.. 

Borde egentligen        
Plocka undan allt onödigt här i rummet som bara ligger och skräpar. 
Tvätta! 
Förbereda mig inför torsdag! 

Hm.. borde väl avsluta här och ta itu med "att göra listan".                                                      

 


Gamla kärlekar


Nu är ännu en säsong, närmare bestämt säsong 6, av min gamla favoritserie på väg hem till vår brevlåda. Jag beställde den för bara en liten stund sen. Måste säg att jag gillar när cdon.com har sommarrea!

Jag funderade lite kring det här med gamla favoritserier tidigare idag och jag tror nog att de flesta utav oss har en sådan. En serie (eller film) som har följt oss genom hela livet. En serie som man alltid återkommer till, som går att se om och om igen och som är lika bra varje gång. En serie som skapar den där mysiga känslan, som får en att bli på bättre humör. En serie som laddar batterier helt enkelt. Vår familjs favoritserie har alltid varit, och kommer alltid vara Lilla huset på prärien. En gammal serie som har hängt med länge. Mamma kollade till och med på den när hon var i tonåren. Det är en serie som jag kan se om och om igen. Varje avsnitt har ett budskap, och jag tycker att det är synd att många inte ger gamla serier en chans. Många avfärdar dem med att de är "för gamla, tråkiga" osv. Tycker det är synd för många av de gamla serierna är oftast riktigt bra.
Har ni någon serie som ni kan se om och om igen? :)

Anyway, nu ska jag rensa datorn. Det ligger en massa skit på den som jag egentligen inte behöver ha. Så nu ska jag minsann storstäda ;)

Kram!


Kärlek


Helgen har varit underbar måste jag säg! Fredagskvällen tillbringades med Denise och Sandra, och det blev även utgång senare på kvällen. Det blev en rolig kväll, men det blir det alltid när man är med trevligt och roligt folk.
Gårdagen var dock väldigt lugn, jag tillbringade större delen av dagen framför tvn. Kronprinsessbröllopet ville jag verkligen inte missa. Jag är verkligen glad att jag inte missade det, det var ett historiskt ögonblick men även en dag fylld av kärlek. Och jag som är en person som är kär i kärleken älskade varje sekund. Särskilt när hon kom in i kyrkan i klänningen. Då kom minsann tårarna. Och Daniels tal var helt underbart. Varje människa borde få vara så älskad.

Idag ska jag övningsköra med pappa, och sen senare ikväll ska jag träffa Denise :)

Kram!


Wonderful!


Livet är härligt för tillfället! Det har blivit en riktigt härlig start på sommaren. I fredags så var jag på Matildas student, och det var riktigt trevligt (med god mat!!) Haha, jag var mätt hela helgen efter allt jag tryckte i mig. Men är det student så är det ;) Lördagskvällen tillbringades hemma hos Denise, och det blev en hel del skratt. Vi får allt se om vi hittar den godingen igen!

Idag har solen tittat fram och jag har äntligen köpt min Europebiljett:D Ska bli underbart att se mitt gamla favoritband i sommar. Och inte bara det, det blir även en veckas semester på Gotland i sommar. Det ska bli riktigt roligt, jag har aldrig varit där innan men jag har hört att det ska vara väldigt fint. Särskilt Visby!

Och kanske (hoppas!) får jag glada nyheter imorgon! Jag håller tummarna, det skulle verkligen vara välkommet och en erfarenhet också för den delen.  

Kram!

RSS 2.0