Promenad


Idag har jag och pappa varit och övningskört inne i stan. Gata upp och gata ner blev det, sen fickpackerade jag och sen blev det en vända inom City Gross också. Och under hela den tiden så snöade det, och ganska mycket också. Såg knappt ett skit efter ett tag för ena vindrutetorkaren hade gått sönder. Pappa får åka och laga den eftersom den hade gått sönder på den vänstra sidan, alltså där man sitter och kör. Och då ser man inte så bra.

Jag och familjen fikade för en stund sen framför Familjen Annorlunda. Jag blir alltid så glad när jag tittar på det. Även fast jag själv inte vill ha så många barn så kan jag inte låta bli att beundra dem för att de klarar av det.
Nog om det, nu ska jag ringa Denise och se om hon har lust att gå ut och gå en runda ^^

Kram!

En lugn lördag


Idag vaknade jag av att halsen gjorde ont - kändes som om det var något på gång men jag hoppas verkligen att det var något som kom, stack in huvudet och sen gick igen. Alltså att det var något som inte kommer tillbaka. En förkylning har jag inte tid med nu. Det blev i alla fall en lugn dag idag, sånt som behövs ibland. Pappa hjälpte mig att lägga in en hel del skolböcker som jag inte har någon användning för längre (en del har jag knappt öppnat) på internet. Och en bok är redan såld, av någon som bor på Gotland. Hoppas den personen har mer glädje av den boken än vad jag hade haha. 

Var ute på en lång promenad med mamma för ett tag sen. Det var riktigt kallt ute så jag var helt röd om kinderna (och näsan!) när vi kom hem igen men det var ändå skönt att gå en runda. Men nu får gärna våren komma tycker jag. Jag vill ha gröna gräsmattor, klarblå himmel, skratt, värme och besök på glassbåten igen! :)  


Snö oväder


Någon där uppe verkar tycka att vi ska bli begravda i snö för idag har det kommit riktigt mycket. Och det håller fortfarande på..

Jag var uppe tidigt imorse - alarmet var ställt på halv sju men tror ni att jag kom upp då? Ni som känner mig hojtar troligen nej (och det hade ni rätt i haha). Jag tog bussen in till stan eftersom jag hade körlektion klockan nio. Eftersom det var ganska halt så blev det ingen mer motorvägskörning idag utan det fortsätter vi med en annan dag istället. Blev lite mer intensiv träning med cirkulation och fickparkering istället. Saker jag har tränat på innan men som jag behöver träna mer på. Det är minsann inte helt lätt att fickparkera!
Efter lektionen satt jag kvar och gjorde lite tester på datorn. Usch, det är mycket man ska kunna men jag är ganska envis av mig och jag har bestämt mig för att detta ska jag lära mig.

Det blev även en runda på stan med Emma i detta härliga vädret. Jag såg sådär jätte tjusig ut när vi gick in i affärerna, med en massa snö överallt. Men jag hade trevligt sällskap i alla fall.

Nu ska jag kolla lite på tv, sen blir det en tidig sänggång för mig.

Och på tal om något helt annat. Det är förintelsens minnesdag idag. Idag var det 65 år sedan det hände, sen de befriades (den 27 januari 1945). Jag tycker det är oerhört viktigt att ägna en tanke åt alla de som var med om detta och jobba för att det aldrig kommer att hända igen.

Kram!




Tisdag


Igår satte Au2 igång och det verkar som om det kan bli en bra kurs. Verkar vara helt okej lärare och vi fick även lyssna på en föreläsning som var helt kanon! :)

Det har varit ganska dålig uppdatering här men jag har varken haft tid eller ork om jag ska vara helt ärlig. Idag tillbringade jag i alla fall en del av dagen på körskolan. Jag försöker att vara där en del på nu när jag ändå är ledig så att jag har körkortet i handen snart. Det hade jag inte tackat nej till^^

På tal om något helt annat så är det ibland svårt att veta hur mycket energi man ska lägga på andra. Jag har ibland svårt att sätta en gräns, och det leder till att jag ibland glömmer bort mig själv. Och detta året har jag bestämt mig för att fokusera på mig själv för en gångs skull. Inte så att jag ska glömma bort mina nära och kära men ibland är det bra att sätta en gräns.
Nog om det, nu ska jag krypa ner i sängen med en bra bok. Eller kanske t om ta en varmt bad med massa skum?  


Och så kom det mer snö


Snö, snö, snö.. Jag hade hellre velat att våren kom nu istället för att det kommer ännu mer snö. Suck. Jag var uppe ganska tidigt idag för ovanlighetens skull - dock berodde det på att jag hade körlektion klockan nio. Och det gick bra även fast jag fick köra ganska försiktigt eftersom det var ganska halt på vägarna. Lika bra att vara försiktig då. Fast det finns ju alltid en del idioter som försöker att trycka på bakom en trots att de ser att personen övningskör och trots att det var väldigt halt. Men en del kan helt enkelt inte låta bli antar jag. Men nog om det. Imorgon ska jag troligen träffa Jenny och vi har en del planer så det kommer nog att bli en riktigt rolig dag tror jag :D 

Nu ska jag äta lite och sen får vi se vad det blir av resten av kvällen.

Kram!

Wroooom

Hej hopp!
Dagen har varit ganska lugn. Har varit ute och kört med pappa, och jag börjar känna mig som ett gammalt proffs haha :D Det bar av mot Ekohallen idag, men vi körde inte den gamla vanliga vägen (dvs E22an). Jag har inte varit uppe i de hastigheterna ännu och att då ge sig ut på en sån väg när pappa inte skulle kunna rycka in med egna pedaler om det skulle hända något är rent ut sagt idiotisk. Bättre att köra i de hastigheterna med körläraren första gången istället :P Utan vi körde istället en annan, lite längre väg där hastigheterna var något lägre. För det mesta 70, 80 och 90 förutom när vi kom in i en del samhällen för där var det lägre. Men det var riktigt roligt att köra, dock tog pappa över den sista biten eftersom vi var tvugna att köra ut på E22an när vi skulle svänga över till Ekohallen.
Ett fyrpack med kollegieblock fick följa med mig hem, vilket kan behövas nu när en ny kurs börjar.

På tal om något helt annat så är jag hungrig. Köttfärslimpa blir det till middag. Låter bra för min del.

Kram!

Något att se fram emot


Idag har jag umgåtts större delen av dagen med Jenny. Mycket trevligt, även fast jag började känna mig febrig framåt tretiden så runt halv fyra så tog jag bussen hem. Såna där förkylningar kommer som ett brev på posten så fort man börjar slappna av.

Hur som helst, min dag innehöll en bra höjdpunkt! Ett av mina gamla favoritband kommer till stan i sommar. Europe! :D Jag lyssnar inte på dem så mycket numera men gå på en konsert där de spelar - det gör jag mer än gärna!

Underbart


Rapporten är inlämnad, idrottstentan visade sig bli godkänd, grupparbetet är klart och ska redovisas nästa vecka och jag är ledig imorgon. Skönt, skönt, skönt! Imorgon ska jag umgås med Jenny som jag inte träffat på ett tag nu så vi har en del att ta igen.

På tal om något helt annat så håller jag tummarna för att jag inte går och bli sjuk nu. Pappa har nämligen åkt på en dunderförkylning här hemma (han som aldrig är sjuk annars..) så det finns en risk för det. Men men, jag tar det som det kommer. Blir jag förkyld så blir jag förkyld, inte mycket att göra åt i såna fall :P


Rapportskrivning


Det har varit lite dålig uppdatering här på sistone men det beror helt enkelt på att jag inte har haft så mycket intressant att skriva om. Dessutom har jag lagt ner tid och energi på rapportskrivningen men nu är den snart klar! =) Jag ska bara skriva lite till på diskussionen, och även göra ett par tillägg här och var, sen är den redo att skickas in imorgon. Känns skönt att ha den avklarad.

Snart sätter dessutom Au2 igång. Har hört en del om att den terminen ska vara ganska jobbig men jag hoppas på att det inte stämmer. Det är en hel del böcker som ska köpas i alla fall och eftersom man inte vet vilka som vi kommer att använda direkt så har jag inte riktigt vågat köpa hem några. En del av dem är ju inte direkt billiga heller. Men igårkväll kollade jag runt lite och jag hittade faktiskt tre av böckerna begagnat. En för bara 25 kr! De där tre böckerna lär snart trilla ner i brevlådan här hemma för eftersom de var så billiga så kunde jag inte låta bli. 

Nu hade jag tänkt att läsa lite och sen försöka att komma i säng i någorlunda skaplig tid. Klockan lyckas alltid springa iväg i en vansinnig fart, för oftast har jag planer på att lägga mig hyfsat tidigt men sen är klockan helt plötsligt ganska sent. Haha, ett vanligt fenomen antar jag.


Kram!

Lördag


Idag började jag dagen med att ta en lång dusch! En perfekt start på dagen måste jag säg. Annars blir inte dagen så värst innehållsrik, det är mest plugg som är inplanerat för min del idag. Jag håller på att skriva den avslutande rapporten som ska lämnas in om ett par dagar. Så ja, det är lika bra att sätta sig ner och ta tag i den. Jag har hunnit en bit på den, och har även en del nedskrivet i ett block men jag har ändå en del kvar att skriva.

Ha en bra dag!

Onsdag


Igår fyllde pappa år (Grattis!) och därmed var släkten här. Trevligt trevligt. Mormor sov över här så idag på förmiddagen/tidigt på eftermiddagen så var vi ute och gick en långpromenad ute i snön. Det var precis alldeles lagom kallt så det var riktigt skönt.

Nu ska jag kolla min first class och sen umgås med mormor innan hon tar tåget hem.

Kram!

Haha


Idag fick vi hem ett paket (eller rättare sagt två) med posten. Till en Berth Johansson. Jag dog av skratt när jag såg det, för denna Berth Johansson ska tydligen vara min mamma. Någon var nog trött när de skrev det där skulle jag tro. För sist jag kollade så var varken mamma en karl (hahahaha), eller hette Berth. Eller hade Johansson som efternamn. Hm. Paketet innehöll i alla fall ett par smycken och två fina sjalar. Tydligen så har mamma varit med i en tävling som hon totalt glömt bort. En trevlig överraskning, och ett gott skratt fick man i alla fall och det tackar vi allra ödmjukast för.

Nu ska jag snart krypa ner i sängen, men jag tänkte att jag först skulle läsa lite i en tidning som jag köpte idag som är fyllt med massa nytt skvaller om kändisar. Jag är fullt medveten om att hälften säkerligen inte är sant, men de där tidningarna är min hemliga last. Jag kan inte låta bli att köpa dem haha.

Kram!

2010

Första dagen på det nya året! :)

Emma och jag hade det riktigt roligt hemma hos henne. Lyssnade på gamla -90 talslåtar, spelade röd och svart (..det gick inte så bra haha), pratade och hade en del "upp-pysningar". Vid tolvslaget drog vi oss ner mot torget för att skåla och fira det nya året. Aldrig mer säger jag. Det var sista gången jag stod på torget inne i stan. Bara en massa idioter som inte ens borde få vara i närheten av smällare, och sen att ta med sig sina hundar till något sånt?! Vad tänker folk på egentligen? Vi gick hem till Emma igen, tittade på Seven och somnade sen.
Förutom det på torget så blev det en bra nyårsafton ! :)

Kram!


RSS 2.0