Tsss


Vaknade tidigare än väntat idag av att det var en hel hop med ungar som skrek och hade sig på gatan precis utanför mitt fönster. Tack för det.
Har inte hunnit göra så mycket idag ännu, mer än att titta lite på tv. Fast det fanns inte alltför mycket intressant att titta på. Fast fastnade faktiskt framför CBS 60 minutes där programledaren intervjuade Chris Martin, sångaren i Coldplay. Han verkar ha en härlig personlighet! :)

Vet inte riktigt vad som händer idag, ska nog faktiskt bara ta det lugnt. Har ont i magen så har inte någon vidare lust till något om jag ska vara ärlig.

Förresten, när jag sov över hos Jenny (från torsdagen till fredagen) så hyrde vi en film som jag har hört mycket bra om. Den levde helt klart upp till mina förväntningar. Kanske inte den bästa jag sett, men ändå bra. "A walk to remember" hette den. En typisk kärlekshistoria, och jag grät såklart på slutet haha. Rekommenderar den verkligen!

Nu ska jag skriva in resten av schemat i kalendern, eftersom skolan börjar på måndag!

Kram!

Det var ett tag sen..


Jag har inte varit så flitig här på sistone, men ni får ha lite förståelse för det. Mitt sommarlov är snart slut (imorgon är det en vecka kvar..) så jag försöker njuta så mycket jag kan.
Kan göra en liten snabb update iaf.
Igår tillbringade jag kvällen hos Jenny och hennes familj. Det blev en kväll fylld av Singstar. Vi delade in oss i lag och tävlade. Det blev en hård match haha.
Idag blev det kalas för min farbror, och därmed så träffade jag mina kusiner. Matilda och jag gick ner en vända till stranden, försökte komma på egna låtar som vi sjöng (jag undrar om vi hade lyckats så bra med dem haha). Mycket god mat blev det också. Är ganska mätt nu faktiskt.

Nu ska jag snart krypa ner i sängen och läsa lite innan jag somnar. Försöker att lägga mig någorlunda i tid på kvällarna så att det inte blir en chock när jag börjar skolan.

Kram!

Tisdag!


Idag har jag umgåtts med Jenny. Som alltid lika kul. Vi roade oss med att kolla runt på olika sidor på internet (gjorde om bilder osv). Sen blev båda två sugna på kladdkaka och då ställde vi oss i köket och gjorde det haha. Gott var det, men fy vad mätt jag blev. Åt alldeles för mycket.

Dessutom trillade en efterlängtad sak ner i vår brevlåda idag. Med andra ord, Lilla huset på prärien säsong 5. Jag har älskat den serien sen jag var liten (jag är uppvuxen med den) så när de började släppa säsongerna på dvd så var det självklart att köpa dem. Nu har vi alla de första fem säsongerna här hemma. De andra har de inte släppts ännu. Ska bli kul att kolla på avsnitten ur denna säsongen, trots att jag sett nästan alla avsnitten i hela serien. Men alltid kul att se dem igen^^
Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer. Ska nog ta det hyfsat lugnt faktiskt.

Kram!

Kenny Starfighter


Har någon sett den serien innan? Kenny Starfighter alltså^^ Jag hade aldrig gjort det, ändå så gick den -97 på tv då jag ändå såg på liknande program. Dock lånade min syster den för ett par dagar sen på biblioteket och jag började kolla mest för att se vad det var för något. Men haha, man kan ju inte låta bli att tycka om rollfiguren Kenny som spelas av Johan Rheborg. Humor, verkligen! ("Va' sa du?") Jag ska helt klart se uppföljaren, Kenny begins, som gick på bio i år. Där är en av mina andra favoritkomiker med, dvs Björn Gustafsson.

Nog om det. Idag har jag varit och badat. Kallt var det, men i kom jag! Annars har det faktiskt varit ganska lugnt idag. Imorgon blir det däremot att kanske träffa Jenny. Får se hur det blir, hon skulle höra av sig senare ikväll.
Nu ska jag nog ta och läsa lite innan jag ska sova.

Kram!

Carpe diem


Det har tyvärr inte blivit så mycket uppdatering här på sistonde men det har varit så fint väder så det hade varit rent slöseri att sitta inne framför en dator :P
I alla fall så tillbringade jag hela dagen igår med Jenny och sov över där i natt. Vi var ute och gick i det fina vädret, sjöng Singstar, hyrde film och kollade massa roliga klipp på youtube. Rikard Palm (som är på nyheterna) när han gör bort sig är ju helt underbart. Satt och skrattade så mycket att jag höll på att ramla av stolen. Dessutom gjorde Jenny en jättegod frukost, måste ta och göra det själv någon dag!

Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer. Men jag ska se om jag inte kan bättra på min solbränna lite grann ^^

Kram!

Singstar och glass


Idag har jag umgåtts med Emma. Blev en massa Singstar(vilket innebar en massa skratt) och även en promenad som slutade på glassbåten här i stan. Imorgon blir det troligtvis att åka och bada. Om vädret är fint vilket jag hoppas..

Kram!

RSS 2.0