Filmkväll



Igår så hade jag och ett par vänner en filmkväll, vilket vi i och för sig har haft ganska ofta på sistone. Blev i alla fall två filmer. Den ovan, Friends with benefits, som var riktigt bra och framförallt rolig! Mila Kunis och Justin Timberlake spelade riktigt bra, de passade att spela tillsammans.


Och så såg vi den här filmen. När man ser trailern så tror man att den ska vara mer utav en "slaktfilm" än vad den faktiskt är. Man får inte alls se så jättemycket av det mannen och pojken gör i källaren vilket jag tycker är bra för jag är inte så jätteförtjust i filmer där de rent ut sagt slaktar varandra och där man får se detaljerna. Filmen började i alla fall så bra men i slutet så spårade den tyvärr ur totalt. Då blev det tyvärr lite mer slakt utav det vilket jag tycker är väldigt synd när den började så bra.

Den första tycker jag i alla fall att ni ska se, den var så rolig :) Nu ska jag plugga lite, inte alltför roligt att göra på en söndag men det behöver bli klart. Förhoppningsvis så tar det inte alltför lång tid.

Kram!

Praktik

Just nu är jag ute på min femveckorspraktik vilket är otroligt roligt men som även tar tid och energi (planering osv). Jag har struntat lite i bloggen, ibland får man prioritera :) Jag trivs i alla fall, det är en mysig förskola. Idag har vi varit ute i skogen och lagat middag på stormkök. Jag hade dessutom en aktivitet där de fick ett varsitt uppdragskort ur en spännande påse. Uppdragen handlade om olika placerings/lägesord (över, under osv). Barnen var så duktiga!

Imorgon ska vi fortsätta med att blåsa såpbubblor men denna gången går vi från att lära oss att blåsa till vad som händer med bubblorna (färg, storlek, olika former på det man blåser med osv).

Nu är jag så trött men ska skriva ner en planering inför imorgon. Sen ska jag bara ta det lugnt.

RSS 2.0