090330

Haha, vet ni vad jag märkte just nu? Min mobil tror tydligen att det är söndag idag xD Får ta och ändra det sen.
Nu har jag precis kollat klart på Spårlöst, som går på fyran. Riktigt bra program och avsnittet idag var ganska bra. Lite ovanligt med tanke på han som skulle leta reda på sin biologiska pappa inte fick reda på det förrän han var 35 år. Tänk att en dag få veta att nej, nu är det så att den du trodde var din pappa inte är det utan han bor istället i tyskland. Hade jag fått reda på det när jag var 35 så hade det kommit som en väldig chock.
Innan det så tittade vi även på Familjen Annorlunda. Älskar såna program så det är verkligen ett program i min smak^^

Nu ska jag snart krypa ner i sängen, men innan dess så säger jag grattis till kusin som fyllde 18 igår! =)     

crush crush crush


just den låten spelas här hemma nu^^  vaknade för en stund sen och är fortfarande lite trött. Haha, har inte riktigt vaknat ännu! 
Idag vet jag inte riktigt vad som händer, hade bestämt med pappa att vi kanske skulle övningsköra men vet inte riktigt hur det blir med det. Känner mig inte alls motiverad att göra det.
just nu är mest det som hänt här i närheten(ett par hus ifrån vårt) som cirkulerar runt i mitt huvud. Fy fan, vad hemskt. Och där har man kört förbi varje dag,senast igår då det var avspärrat och en väktare stod där. Känns konstigt att något sådant här händer så nära, och även med tanke på att jag brukar prata med henne ibland.  

 

Friday

Och så är det fredag igen. Veckorna bara springer fram tycker jag, snart är det väl sommar igen.
idag har det inte hänt mer än praktiken, dock var det en väldigt lugn dag. Det var inte mer än fyra barn där. Lite skillnad mot de 18-20 barn som vi annars brukar ha. Nu blir det iaf en hyfsat lugn helg, är så trött så att jag hade kunnat somna nu direkt men först ska jag kolla på let's dance med familjen^^

the summer of 2007


Föreläsning


Nu har jag precis kommit hem efter en lång dag med praktik plus en föreläsning på kvällen. Det var en sådan som alla förskollärare i hela kommunen skulle gå på, eller iaf var inbjudna till. Och eftersom både Jonna och jag är praktikanter så blev vi bjudna också:P Ganska intressant faktiskt även fast jag fick onda aningar i början när jag märkte att föreläsaren pratade i näsan. Lät ganska kul faktiskt. Förkylningstider ni vet.. Men sen blev det en helt okej föreläsning, mycket pga att det han pratade om är just det som vi läser om i skolan nu. Barns läs och skrivutveckling med andra ord^^

Och fy vad mätt jag är! Har en hel påse Ahlgrens bilar i magen. Det är resultatet av att Jonna skickar sms precis innan jag ska köra och frågar om jag har med mig godis till föreläsningen. Såklart blir man sugen då, och så slutade det med en snabb tur till Statoil xD haha, usch jag måste verkligen bli mer nyttig..

Nu är praktiken snart slut iaf, nästa vecka är den sista innan det är tillbaka till skolan igen. Känns trist eftersom jag trivs så bra. Hur kan man inte göra det när man blir hälsad med kramar och "nu har Emma kommit, nu har hon kommit!!" :')

och innan jag kryper ner i sängen för att sova så tänkte jag bara säg att ni som är mer tekniska än vad jag är och kan allt (eller iaf mer än jag) om de här koderna som behövs för en hyfsat snygg design får gärna skriva ihop en liten kommentar, så kanske ni kan hjälpa mig med lite tips =)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0