Jobb!


Just nu är det verkligen fullt upp! Hela förra veckan var det jobb, och igår var jag med pappa på en marknad som vi alltid åker till varenda år. Har ett stånd där och säljer och så. Det brukar vara ganska roligt, men att gå upp kl fyra är inte så skoj. Att sen dagen efter (idag) gå upp tio i sex när man redan är trött från dagen innan är hemskt. Men det går, även fast jag var lite trött och snurrig idag på jobbet haha. Denna veckan innebär även att det är festival här i stan. Så jag ska försöka hinna med att gå på den efter att jag slutat jobba om dagarna :)

Och nästa vecka åker vi till Gotland! Jag ser verkligen fram emot det.

Men nu ni, nu ska jag sova. Jag är trött trött trött!


Typ en rubrik


Jag är så trött förtillfället så ni får stå ut med en fantasilös rubrik haha. Men jag lever och mår bra, det är bara fullt upp om dagarna nu när jag har börjat på sommarjobbet, på en förskola här i stan. Jag trivs och snart har jag avklarat min första vecka. 8-16.30 varje dag har det varit. Men jag klagar inte, får både erfarenhet och pengar (och bland det viktigaste, umgås med massa härliga barn!). Fast fy vad varmt det har varit denna veckan! Finns knappt ingen skugga alls och luften rör sig knappt. Och inte går det att sova skönt om nätterna. Att vakna upp med svettigt lakan är något jag definitivt har tröttnat på!

Imorgon blir det jobb hela dagen, och sen på kvällen ska jag äntligen ta mig i kragen och gå och se Eclipse med mamma och syster! Det ser jag verkligen fram emot. På lördag blir det fullt upp. Ska hinna med att träffa Denise, plocka upp härhemma, hjälpa pappa att förbereda inför söndagen och så vidare. På söndag beger pappa och jag oss neråt Skåne för att sälja på en marknad som de har där varje år. Det är faktiskt riktigt roligt, dock är det inte kul att gå upp klockan fyra.. Men men, det går!

Kram!

Grattis!


Först och främst, grattis till farmor som fyller år idag och även till lilla Adina som fyller 2år! :)

Jag är precis hemkommen ifrån farmor och farfar. Vi har varit där och grattat, ätit smörgåstårta och kakor, träffat släkten och pratat. Trevligt!

Imorgon ska jag upp någorlunda tidigt (för att vara sommarlov), rättare sagt klockan åtta. Jag, familjen och mormor ska åka till Ale's stenar. Det ska bli riktigt roligt för det var ett tag sen jag var där sist. Det måste vara snart 3 år sen och då var även Denise med. Det är väldigt fint där och därför ska kameran få följa med. Förra gången fick jag en hel del fina bilder!

Och nästa vecka börjar jobbet. Det ska bli kul, men innebär även att det blir fullt upp!

Kram!

RSS 2.0