I walking on sunshine


Sitter här i mitt rum som fortfarande är ganska varmt trots att jag har det ena fönstret helt öppet. Iaf, jag var faktiskt uppe tidigt idag för en gångs skull. Kl åtta gick alarmet på mobilen igång och då var jag uppe (eller okej.. tjugo över var jag uppe). Väckte syster och efter att ha ätit frukost så följde jag med henne till stället där hon och en massa andra i hennes ålder skulle ha en sommarkurs. De skulle göra massa skojiga saker och idag var första dagen så därför körde jag med henne för att se till så att hon kom rätt osv. Därefter körde jag till Jenny för att umgås med henne, som jag också gjorde igår. Det blev film (som det blev igår också haha). Jag har upptäckt att hon har missat flera filmer som tillhör mina favoriter så därför kände jag mig tvungen att få henne att se dem. Igår såg vi Twilight, och idag så blev det P.S I love you. Båda två föll faktiskt henne i smaken^^, Blev också en del sjungande, Singstar ni vet. Vissa låtar är ju helt omöjliga att sjunga (eller okej, inte omöjliga men det låter förjävligt när vi sjunger dem). Vi försökte oss på både Survivor med Destinys child, och I walking on sunshine. Den sistnämnda lät ju hemskast hahaha. Var länge sen jag skrattade så mycket och playbacken ska vi ju inte tala om xD

Imorgon ska jag sola hade jag tänkt mig. Ska se om jag kan få till en hyfsad solbränna för just nu är jag ganska vit faktiskt.

Kram!

Härliga sommar


Idag blir det att träffa Jenny en stund, dock inte förrän framåt tre tiden. Egentligen är det kalas för en av mina kusiner idag, och resten av familjen ska dit men jag bestämde mig i sista stund för att inte följa med.
Ska se om jag kan hitta något att ta på mig nu, och sen innan jag kör till Jenny så ska jag göra middag.

Kram!

Two Emma's


Väldigt vad det har blåst mycket idag! Har blivit tvärdrag flera gånger i mitt rum, och helst hade jag egentligen velat ha fönstret stängt pga det men eftersom jag har mitt rum på övervåningen så resulterar det i att rummet alltid är grymt varmt under sommaren. Vilket gör att det ibland är svårt att sova här, eftersom man håller på att svettas ihjäl.
Nog om det. Hade planer på att sola idag på förmiddagen för att åtminstone bli lite brun. Men när jag hade lagt mig i solstolen i trädgården i bikini med en bra bok så började det såklart blåsa jätte mycket och solen gick i moln. Och då var det inte så skönt att ligga därute längre xD Så jag gick in i stället. Får ta och sola lite imorgon istället.

På eftermiddagen så mötte jag upp Emma i stan för att kolla om rean hade något att erbjuda. Jag hittade inte något på just rean men lite annat blev det. En bok, hårsnoddar, röda leggins och Nivea's Sun lotion och After sun lotion. Kan behövas nu när det är så varmt ute. Det blev även en glass på glassbåten. Jag älskar att sitta där och glass och bara småprata =)

Igår var jag förresten i Malmö med mamma och pappa. Köpte en jättefin kjol inne på H&M. Det var rosor på den och jag älskade den från första stund haha^^

Och jag antar att jag borde nämna att Michael Jackson har dött. Jag brukar inte lyssna på hans musik men en stor artist var han och mycket duktig (både på att dansa och sjunga). Han verkade vara en ganska komplicerad person som nog inte var så lycklig. Hoppas att han får frid nu iaf.

Kram!



Wild child


Nu har jag precis kommit hem efter att ha varit hos Jenny ett par timmar. Vi har ätit glass på glassbåten. Efter en del beslutsångest så blev det blåbär och choklad lyx i våffla. Mums!
Underbart sommarväder är det ute, och det känns skönt att numera bara behöva ta på sig ett par skor och inte behöva tänka på att ta med sig jacka. Får hoppas på att det här vädret håller i sig i det tag nu.
Jenny och jag fick dessutom en idé om att hyra film och eftersom vi hade svårt att bestämma oss så visste vi inte riktigt vilken vi skulle ta. Det blev Wild child, som jag hade hört talas om och som tydligen skulle vara ganska bra. Jag hade en del tvivel om den saken men jag måste säg att den var klart sevärd! En riktig tjejfilm rakt igenom med humor så om ni är på ett sånt humör någon dag så kanske den passar^^

På hemvägen ringde Emma och det blev en riktig kul pratstund.

På tal om något helt annat. Trots att jag sagt det många gånger så är jag så glad över att jag har hittat såna underbara vänner som jag har. Såna som finns där, och som det går att prata med om vad som helst. Jag har inte någon stor armé av vänner men jag är helt ärlig när jag säger att jag hellre har ett par riktigt nära vänner som finns där än tio stycken som bara finns där när det passar dem.
Sen jag började på högskolan så har fler såna människor dykt upp. Såna som ibland bara ringer för att hör hur det är, eller som se till att vi alla inte tappar kontakten bara för att vi inte går i samma klass/grupp längre. Såna människor tycker jag att man ska värdesätta. Såna som finns där och gör livet roligare. De som helt enkelt fyller det med färg.

Kram!



Skitmidsommar


Var ett tag sen jag skrev något här men det har sina orsaker. Min midsommar blev inte alls den allra bästa. Jag och resten av familjen gick och blev sjuk, i maginfluensa som är en av de sjukdomar som jag skyr som pesten. Senaste gången jag hade det var nog när jag var runt 15 tror jag. Kommer knappt ens ihåg när det var om jag ska vara helt ärlig. Men nu skulle jag såklart få det, på midsommar av alla tidpunkter. Jag hade ju hellre klämt in en attack av det en regnig kall höstdag. Men nehe, en hel natt låg jag och spydde och mådde rent förjävligt. Dagen efter spenderade jag i sängen, och tyckte synd om mig själv.
Men nu är jag iaf frisk och det hoppas jag får vara ett tag framöver eftersom sommaren och värmen äntligen är här :D Var hos optikern idag vid tolvtiden och sen när jag kom hem spenderades dagen på altanen med en bok. En sådan där mysdag som man kan behöva ibland.
Nu sitter jag och väntar på att Jenny ska ringa mig ^^


Kram!

Uttråkad


Usch, vad man kan bli uttråkad av att bara ta det lugnt efter ett tag. Har ju tagit det väldigt lugnt ett par dagar för att få bort förkylningen men nu börjar det bli grymt tråkigt. Hade planer på att träffa en vän idag men det blev inte av. Ingen verkar dessutom vara hemma. Antingen är de utomlands eller har något annat för sig(eller bor för långt iväg). Och syster har varit iväg hela dagen så henne har jag inte heller kunna umgås med. Gah!
Matilda ringde iaf och piggade upp mig. Den tösen hade tydligen också gått och blivit förkyld. Alla verkar vara det nu, konstigt nog.

Pappa ska iaf göra något gott till kvällsmat, sen ska jag roa mig med att spela Harry Potter och Fenixorden på datorn. Haha!


Kram!

EMD

Jag har gått och blivit förkyld igen.. Så idag ska jag försöka hälla i mig té med honung i, och bara vila för att om möjligt bli bra snabbt! Jag orkar inte gå runt och vara förkyld nu i sommar. Dock är vädret så hemskt tråkigt att man inte ens kan kalla detta för sommar.

Iaf, igårkväll så var jag och syster i parken för att se EMD och en del lokala band. Kom dit runt sjutiden, och EMD skulle inte börja spela förrän nio så det var en del väntan. Tjugo i nio kom de i sin bil och syster och jag stod så nära att vi lyckades ta ett kort innan de sprang in bakom scenen. Prick nio kom de in på scenen (även om massa småtjejer trodde att de skulle komma så fort någon rörde sig bakom scenen..)
Det var kul att få se dem, och jag måste säg att de var bra live. Jag lyssnar själv inte så mycket på EMD men trots det sprang jag och syster efter konserten till kön där de skulle skriva autografer. Trots att vi skyndade oss var det drygt 200 framför oss(och säkert lika många bakom oss). Yey! Jobbig väntan blev det, och jag var ju inte direkt på topp med tanke på att jag var dunderförkyld. Men fram kom vi (efter en timme och en kvart). Jag ställde mig och skulle ta kort och därmed blev en vakt lite sur på mig. Haha, ni som känner mig vet hur jag är med kameran! Killarna i EMD var trevliga iaf!

Kram!


Ett år sen..


Idag är det exakt ett år sen jag tog studenten. Vad tiden går fort! Känns jätte konstigt att det redan har gått ett år sen nu, sen man stod redo och taggad till tusen inne i skolan i väntan på att få springa ut. Vilken känsla det var, helt underbar! Visst, det finns saker jag hade velat gjort annorlunda på min student, men i det stora hela vad den helt perfekt. Särskilt känslan och den gemenskapen man fick man alla när man stod där och sjöng (eller ja, skrek var det väl snarare haha).
Hur många gånger sjöng vi egentligen studentsången under den dagen? Började vid åtta på morgonen under champagnefrukosten hos Sabina, fortsatte under hela dagen och när vi väl skulle springa ut så var rösterna så hesa, så att man knappt klarade av att sjunga ordentligt. Och i vagnen haha. "För vi har tagit studenten, för vi har tagit STUDEEENTEEEN, FYFAAAN vad vi är braaa!"
Minnen minnen...

På tal om annat så har jag jobbat hela dagen idag, från 9-17.30. Det var sista dagen som jag var vikarie, men de sa att jag kanske blir inringd mer i sommar =)

Kram!

Skoletande


Idag blev det en ledig dag för mig, och jag passade på att sova lite längre än vad jag brukar. Vid tre tiden så kom pappa hem för att hämta upp mig och så körde vi till Kristianstad för att först byta min bikinitrosa till en annan storlek på H&M (som tur var så gick det bra att byta!), sen köra vidare till SkoDej för att jag skulle köpa sommarskor. Fast jag hittade inga där. Jobbigt nog så har jag ett par fötter som inte alls är lätta att hitta skor till, en stortå direktimporterad från helvetet,  och dessutom en låg vrist. Det var bara att köra vidare till Bromölla där jag till sist hittade ett par skor som satt urskönt. Fast de var inte de allra snyggaste så jag var lite osäker på om jag skulle köpa dem. Men jag kom fram till att jag hellre har ett par skor som sitter som om de vore gjorda för mina fötter, än att jag köper ett par ursnygga skor som inte alls är sköna att ha på sig.

Nu ska jag äta lite, och sen ska jag nog bara läsa lite. Imorgon blir det jobbdag, från 9-17.30.

Kram!

Söndag


Nu har jag och familjen precis fikat och sett klart på Pirates of the Caribbean- svarta pärlans förbannelse. Var flera år sen jag såg den sist men eftersom de andra i familjen inte har sett någon av de filmerna så satte vi igång ettan. Och den var uppskattad. Jag kan inte låta bli att älska Johnny Depps skådespeleri och rolltolkning. Enligt mig så är han en av de bästa skådespelarna, mycket på grund av hans variation. En del skådespelare kan spela bra men i varje film som de är med i så spelar de på ungefär samma vis. Man känner igen deras sätt att tolka rollerna. Johnny Depp spelar annorlunda varenda gång, och det är just så en bra skådespelare ska vara enligt mig.

Pappa och jag har varit och sprungit vår vanliga runda också, dvs 5km. Vi sprang hela sträckan utan att stanna! En klar förbättring, och det märktes också på tiden. 37,54.

Förresten, igår övningskörde jag med pappa. Det gick jättebra. Växlingarna går hur bra som helst bortsett från någon gång då det blir lite småhackigt men det är mest slarvfel. Så nu är jag redo för en större väg enligt pappa. Ska bli jätte kul men lite nervöst. Ska verkligen ta och ligga i med att köra nu i sommar så har jag kanske körkortet nu till höst.

Nu ska jag fortsätta att städa upp här i rummet, och sen ska jag iväg och rösta, för första gången =)


"Nobody can go back and start a new beginning, but anyone can start today and make a new ending."

Love is not a maybe thing


Jag är en trötter idag också även fast det inte är lika illa som förra gången jag skrev. Men ska nog krypa ner i sängen snart ändå. Det blev en lugn fredagkväll med mat från mcDonalds, popcorn och hyrfilm! Vi hyrde I taket lyser stjärnorna. Jag har läst boken, och hört en hel del om filmen så det var kul att se den. Men störde mig en del på att de hade ändrat en väldig massa om man jämför med boken. Fast filmen var helt okej annars, sorglig i slutet (och då börjar såklart tårarna rinna)

Igårkväll träffade jag för övrigt denise på kvällen. Båda var trötta och allmänt osociala haha. Vi satt mest och pratade om allt och ingenting, något som kan behövas ibland.

Kram!

En trötter


Det var länge sen jag var såhär trött, men skyller på att jag jobbat hela dagen. Dessutom har jag varit ute med barnen större delen av dagen. Jobbade från 7.30-16.15 idag, och efter att ha svängt inom Jonna för att betala henne för tågbiljetten i tisdags så cyklade jag inom Coop och köpte ett marabou digestive och en tidning. Satte mig med det i sängen och bara tog det lugnt. Sådant kan behövas ibland. Fast egentligen finns det annat som behövs göras och ta itu med men jag har varken haft ork eller lust till det de senaste dagarna.
Ska nog krypa i sängs tidigt ikväll för det här går inte. Tangentbordet ser (konstigt nog) lockande ut som en huvudkudde xD

Shopping


Underbart väder idag också, vilket jag inte alls tackar nej till =)
Idag tog jag och Jonna tåget till högskolan för sista lektionen för den här terminen, vilket var redovisning av rapporten. Den kanske ni har hört lite om tidigare? Har nog skrivit något om den i ett tidigare inlägg tror jag. Ganska jobbig att skriva, men nu är den avklarad och borta! Redovisningen gick bra, dock så var jag en av de sista att redovisa så jag kände mig ganska trött och omotiverad. Kunde helt klart gjort det bättre, men nu är den avklarad i allafall. 
Tog bussen in till stan efter att vi slutat för att leta efter ett par sommarskor. Jag hittade inga alls, men nu har jag och pappa kommit överens om att vi ska åka till SkoDej på måndag! Hoppas verkligen att jag hittar ett par där. 
Ett inköp blev det idag i varje fall, en bikini på älskade H&M. Konstigt att man alltid hittar något när man går in där. Dock märkte jag att jag behöver en storlek större i bikinitrosorna, men det fixar jag på måndag samtidigt som SkoDej. 

Det var väldigt nära att Tokio Hotels egendesignade tröja för Fashion Against Aids följde med hem, fast det var en 34(det fanns bara den storleken kvar oturligt nog). Visst, jag kunde ha den. Lite tight var den men jag var nära att köpa den i allafall. Men jag ändrade mig efter en del beslutsångest.

Nu ska jag duscha, och sen lägga mig och läsa lite och bara ta det lugnt. Resten av veckan blir det jobb så jag kommer nog vara ganska slut då.

Kram!

Underbart väder


Idag har det verkligen varit helt underbart väder. Har dock jobbat hela dagen, från kvart i sju till kl två. Var sjukt trött imorse, men upp kom jag i allafall. Vi var ute mycket idag också, och på gården fanns det inte alltför mycket skugga så jag stod och kokade haha. När jag kom hem så spenderades resten av eftermiddagen åt att skriva ner vad jag ska säga på redovisningen imorgon, och även skriva rent min respons på en annan tjejs arbete i klassen=) Nu är det klart, och jag kan det hyfsat bra. Hoppas att det går bra imorgon, och att jag inte tappar bort mig. Vill att det ska bli bra. Sista lektionen innan sommarlovet är det också! Skönt måste jag säg.
Efter skolan har jag planerat att jag ska åka in till stan (dvs Kristianstad) för att kolla om de har några sommarskor. Jag måste köpa ett par nya. Jag har ett par här hemma, och de får jag väldigt lätt skoskav av så jag kan inte gå så långt med dem. Och converse är inte kul att ha när det är varmt!

Nu ska jag plocka upp lite här i rummet, och sen ska jag gå och lägga mig för jag är jätte trött. Var uppe tidigt imorse, och inte får jag sova ut imorgon heller så det är lika bra att lägga sig tidigt så att jag inte försover mig imorgon. Det skulle inte vara så lyckat att göra det.

Kram!

RSS 2.0