Helgen


Helgen har varit väldigt rolig måste jag säg! Fredagskvällen tillbringade jag hemma hos Cicci där det var fest och givetvis skulle vi vara utklädda. Jag gillar såna fester, det är så roligt att klä ut sig :) Känns som att hela kvällen blev väldigt lyckad, vi var en bra blandning av folk.
Lördagen blev väldigt lugn, det blev bara en hyrfilm tillsammans med familjen på kvällen. Och idag har det varit kalas för en kusin.

Imorgon blir det skola, kl 13-16. Jag tycker inte alls om när de väljer att lägga lektionerna på det viset för hela dagen blir förstörd. Särskilt med tanke på att man pendlar och lägger tid på att ta sig till och från skolan. Det blir inget av dagen helt enkelt.  

Blev en liten snabb uppdatering, nu blir det sängen för min del!


Trötter


Hur blev det såhär sent? Jag tänkte ju börja med att gå och lägga mig tidigare. Hum, skumt det här. Kanske har något att göra med en sån där sak som kallas för dator..

Dagen har i alla fall varit helt okej. Jag åkte in till skolan framåt kvällen och vi såg vår film som vi har jobbat med hela veckan. Jag är riktigt nöjd, tycker att den blev väldigt bra. En del scener trodde jag skulle bli lite tillgjorda men det blev riktigt bra. Imorgon är det dags för premiären! Det ska bli kul att se den andra klassen/gruppens film också. Lite nyfiken är man allt.

Nehe, dags för sängen kanske?

Godnatt!

Stress


Idag har hela dagen ägnats åt filminspelning i skolan, vilket var kul. Inte var dag som vi håller på med sånt i skolan, så det är roligt att göra det som omväxling. Hoppade in som statist också ;)

Imorgon ska jag inte vara i skolan förrän halv fem (ja, ni läste rätt). Inte var dag man börjar halv fem. Dock lär jag ju komma hem ganska sent och det känns ju mindre kul. Fast jag inte ska vara i skolan förrän vid halv fem så ska jag försöka se till att få ut det mesta av dagen. En del plugg och en tur in till stan hade jag tänkt hinna med. Och njuta lite av min födelsedag! Den här födelsedagen kommer att kännas..annorlunda och väldigt konstig. Jag vet inte ens om jag ser fram emot den. Allt har förändrats så snabbt, traditioner och invanda turer, det känns så fel och overkligt att det inte är så längre. Allt känns bara så upp och ner, ena stunden känns det nästan som vanligt och sen så kastas man tillbaka in i verkligheten igen. Jag antar att sånt här tar sin tid, och att det måste få göra det. Det är inget som kan stressas igenom. Men samtidigt är det just det jag blir, stressad. Allt med skolan och vfun och en termin som känns väldigt snurrig - det gör mig väldigt stressad i kombination med allt annat som har hänt.

Godnatt!

The Day


Denna veckan är ganska skoj måste jag säg. Hela vår klass ska spela in en film och vi har endast en vecka på oss. Vi har valt att fokusera på mobbning, och alla har fått olika uppgifter. En del är skådespelare, en annan är producent osv. Jag och Louise har fått uppdraget att hålla i kläder/smink!
Idag tog vi fotografier till affischen (alltså jag avskyr det ordet. Jag lyckas alltid stava fel) och bilden blev riktigt bra! Premiär av vår film är nu på fredag. Det ska bli roligt att se resultatet.


En så kallad Behind the scenes. Fotograferingen stod Jonna för.



Och vet ni? Idag fick jag hem en födelsedagspresent! En lite tidig sådan. För ovanlighetens skull så visste jag faktiskt var det var, jag var själv med och beställde den^^ Men den här har varit väldigt efterlängtad, jag följde den serien slaviskt när den gick på tv för ett par år sedan.




Nähä, kanske skulle ta och plocka ihop lite grejer som ska följa med till inspelningsplatsen imorgon..

Kram!



Besviken!


Arg och besviken. Det är ungefär så känslorna och humöret har varit de senaste timmarna.

Det gör så ont att inse att den tilliten och vänskapen man trodde fanns där inte alls betyder något när det väl kommer till kritan.
Jag trodde mer om den här personen, men när denne inte ens ger mig en chans att förklara och är arg för något jag inte ens gjort..ja då vet jag inte riktigt vad jag ska tro.


Dagens låt


Hemma

Det blev ingen skola för mig idag. Tråkigt, för jag hade faktiskt sett fram emot att ha musik och bild idag. Men jag låg och vände och vred på mig hela natten. Det gick verkligen inte att somna så när klockan ringde kl sex så hade jag sovit drygt en timme. Att gå till skolan i alla fall när man är så trött blir det inget bra utav. Jag hade ju bara varit närvarande rent fysiskt. Det var bara att skicka sms och hojta till om att jag stannade hemma. Sen somnade jag och gud vad skönt det var att äntligen få sova!

Nu ska jag äta middag och sen ska jag plugga lite hade jag tänkt.

Ha en trevlig dag allihopa! :)

Söndag


Tur att de andra i klassen har kollat runt hur schemat egentligen skulle se ut imorgon, för jag måste helt ärligt säg att jag annars hade åkt ner i onödan. Om det nu hade varit ändrat imorgon vilket det tydligen inte är. Jag har varit lika snurrig som vår högskola i helgen efter allt som hänt.

Nu ska jag alldeles strax krypa ner i sängen för att sova, imorgon blir det skola 9-15.

Godnatt!

Fallen ängel


Den här kategorin har blivit ganska flitigt uppdaterad på sistone, men det är bara för att jag har en massa att tipsa er om.

Återigen handlar detta lilla tipset om en bok. Och ja, om ni inte gillar att läsa är det bara att klicka vidare till en annan blogg. Men ni kommer helt klart att missa en riktigt bra bok.

Fallen ängel (Hush hush på engelska) är skriven av Becca Fitzpatrick och det är t om hennes debut. En riktigt bra sådan måste jag säg. Uppföljare är redan på väg. Crescendo är bok nummer två i serien och kommer ut nu i oktober om jag inte har helt fel för mig. Tempest är den tredje boken i serien och den beräknas att ges ut under hösten 2011.

Den här underbara beroendeframkallande boken kommer helt klart att få bo i min bokhylla!


Taget från www.wahlstroms.se
"Med sitt hånfulla leende och ögon som ser rakt igenom henne, fångar Patch omedelbart Noras uppmärksamhet. Om än mot hennes vilja och absolut mot allt bättre vetande.
Men efter en rad obehagliga händelser, vet Nora inte längre vem hon kan lita på. Patch dyker upp överallt i hennes liv, och verkar dessutom veta mer om henne än till och med hennes närmaste vänner gör. Nora måste välja; ge upp sitt motstånd och bli hans eller fly så långt bort det bara går. Men när sanningen om Patch börjar gå upp för henne är det för sent att fly...

Fallen ängel är en mörk och romantisk berättelse som centreras kring konflikten mellan de odödliga. Becca Fitzpatrick har flyttat mytologin om de fallna änglarna från gamla bibliska referenser till våra dagar".


Sötunge!


Idag har dagen varit ganska lugn. Endast en lektion, dvs lek och lärande från 9-12. Så jag var hemma hyfsat tidigt och han därmed träffa denise en stund^^

Imorgon blir det en jobbig dag av förklarliga skäl. Det känns jobbigt att man mitt i allt detta fick ett annat tråkigt besked också..

Fast den här videon fick mig på väldigt bra humör. Hon är så söt!

Hon är bara 3år gammal men redan ett stort Justin Bieber fan;)


Kanske dags för sängen?


Som rubriken antyder, det är nog minsann dags för sängen nu. Även fast jag inte är ett dugg trött. Tror det kan ha att göra med att jag sov till kvart i elva idag.. Haha. Men är man ledig så är man!

Imorgon blir det dock en ganska kort dag i skolan, 9-12 rättare sagt. Det är lek och lärande (lekpedagogik) som står på schemat. Sen kanske det blir en promenad eller iaf en hel del prat med en vän när jag kommer hem.

Nehe, sängen var det!

Godnatt!

Maggie Stiefvater


Bara för att jag just nu har hamnat i en läsperiod så får ni ännu ett boktips från mig.

En del av er har säkert hört talas om Maggie Stiefvater och hennes bok Frost (på engelska; Shiver) som ganska nyligen kom ut på svenska. Det hade jag också gjort och istället för att fortsätta att läsa Margaret Pembertons böcker, som jag skrev om igår, så bestämde jag mig för att ge Frost en chans. Och ja..vad kan jag säg annat än att jag totalälskade boken och karaktärerna. Berättelsen liknar Twilightupplägget en hel del med tanke på att även i denna bok så handlar det om omöjlig kärlek.

Frost/Shiver följs av Linger och slutligen Forever (som dock inte kommit ut än vad jag vet). Dock har inte Linger kommit ut på svenska ännu men översättningen av boken är på gång. I just can't wait! En idé hade väl varit att läsa den engelska originalversionen men jag känner att har jag börjat läsa serien på svenska så vill jag helst fortsätta så:P

Skulle inte bli förvånad om även den här serien blir till film inom en snar framtid!


Boktips!


Det blir en lugn lördagskväll för mig. Tänker krypa ner under täcket och läsa en bokserie som jag läst en gång innan. Fast den är så bra så jag kunde inte låta bli att låna med mig den när jag var på bibblan för någon dag sedan :) Det är såna böcker som man inte kan lägga ifrån sig.

Längtans dagar, Frihetens vindar och Glädjens sommar heter böckerna och de utspelar sig under andra världskriget och handlar om ett flertal familjers historia och öden. Författaren heter Margaret Pemberton.

Premiär!


Den 19 november har Harry Potter and the Deathly Hallows part 1 premiär! :D

Är det någon mer än jag som längtar till den här premiären?



Idol


Jag måste säg att Jay var helt klart en av de bästa igår! Som han sjöng den låten! Bättre än originalet ;) 

Dock blev jag såklart besviken över att Sassa åkte ut, eftersom hon har varit en av mina absoluta favoriter sen hennes första audition. Men till och med jag kan erkänna att hon faktiskt inte gjorde sitt bästa framträdande igår. Och eftersom konkurrensen är så pass hård i år så åker man ut då :/ 

 






http://www.tv4play.se/noje_och_humor/idol?videoId=1.1847203

Och har ni missat idoltävlingen mellan Sassa och Daniel så måste ni ju se den. Haha, sån härlig personlighet och dialekt hon har!

 


Fredagsmys!


Det har varit en ganska lugn fredag hittills, tog en välbehövlig sovmorgon. Det behövdes! Om en liten stund blir det en sväng in till stan med mamma och kanske syster. Jag behöver lämna tillbaka lite böcker på biblioteket, och sen är jag ju lite shoppingsugen:P

Ikväll blir det att träffa lite vänner, och titta på Idol.

Kram!

Godnatt!


Nu är det minsann dags för sängen för min del. Det har inte direkt varit någon krävande dag, trots det så är jag helt slut. Imorgon blir det skola 9-12.

Godnatt!

En bra idé?

Innan jag börjar plugga så är jag bara tvungen att lägga upp den här videon. En del av er har säkert redan sett den, men vad tycker ni? Är det en bra idé att ha säkerhetsinstruktionerna på det viset? Personligen tycker jag att det är ett roligt och annorlunda tillvägagångssätt. Dock tror jag att en del tittar så mycket på när de dansar att de inte riktigt tänker på vad han faktiskt säger i högtalarna^^


Take me back to..


Idag längtar jag tillbaka till sommarnätterna 2010. Skratt, härliga låtar och en massa dans (en och annan på en soffa haha).





Det här var sommarens låt. Egentligen är det bara musiken och gitarrspelet som är bra. För mig heter den Flygarlåten, bara för att det är så härligt att stå på en balkong en sommarnatt och låtsas att man flyger.

Uppdatering


Jag känner mig riktigt duktig. Ni ser den där ikonen där ni kan trycka om ni vill följa den här bloggen via Bloglovin? Den klistrade jag in för en liten stund sen. Haha, jag är inte något datorgeni så jag är glad över att den överhuvudtaget syns på bloggen. Jag håller även på att fixa med en ny header som ska komma upp om ett tag.


Förresten, finns det något datorgeni därute som kan tala om för mig hur jag får bloglovin-ikonen att komma under den lilla orange-vita saken? Skulle se lite snyggare ut^^


Lördag


Tror ni inte att jag har blivit förkyld? Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta, jag blir ju aldrig av med de här förkylningarna! Sen jag började plugga på högskolan så känns det som att jag har varit sjuk hela tiden. Men ja, det är väl bara att acceptera läget och hoppas på att det går över snabbt.

Igår blev det en idolkväll för oss här hemma och mina favoriter gick vidare. Det känns som om jag kommer följa idol väldigt flitigt detta året, det finns ju så många bra med i år!




RSS 2.0