Trötter


Det har varit lite dåligt med uppdatering här på bloggen nu, men jag har öppet hus för sjukdomar just nu. Mår inget bra. Öronen susar, halsen gör ont, näsan är igenmurad(haha), jag är halvt döv och mina ögon ser väldigt mysko ut. Efter lite velande fram och tillbaka (och en hemsk natt) så tog jag mig i alla fall i kragen och åkte in till sjukhuset igår. Det visade sig att jag har fått en öroninflammation, men inte den vanliga sorten utan det var tydligen en annan som barn i 7-8årsåldern oftast får. Sen är mandlarna svullna också. Så nu är det pencillin som gäller, och jag som hatar att äta tabletter. De här är ju enorma.

Men livet måste tyvärr gå på i alla fall, och särskilt om man är mitt inne i en skriva b-uppsatsperiod. Blev en runda in till bibblan idag för att fortsätta skriva på vår uppsats. Mötte upp Jenny där och vi fick en del gjort=) Hon fick dock sitta och skrika åt mig. Jag hör väldigt dåligt vilket orsakar en del klagomål här hemma när jag skruvar upp volymen på tvn. "Var det så högt?" Haha!
Men jag tar det positivt, vilket jag gör med det mesta i livet. Jag klagar lite, konstaterar sen att det inte går att göra något åt, är lite ironisk och går sen vidare. Förhoppningsvis så blir jag inte sjuk i sommar *peppar peppar....*

Tjohej!


Fullt fart framåt!


Just nu rullar mitt liv fram i 190. Idag var jag inte hemma förrän halv sju. Men det var en rolig dag så jag klagar inte. Jobbade från 8.30-13.10, sen satte jag mig på körskolan i ett par timmar och pluggade teori. Jag vill få klart det nu, och helst ha mitt körkort till sommaren, eller i alla fall till slutet av sommaren. Inbokad på riskettan den 24 juni är jag iaf! ;)

Nej, nu ska jag krypa ner i soffan med mamma och syster och titta på medium! Skönt att ha syster hemma nu! <3

Kram!

Fullt upp


Nu är det fullt upp med skrivandet på b-uppsatsen. Men det är roligt och verkligen lärorikt så jag klagar inte. Jag lär mig massor! Idag stod två intervjuer(till undersökningsdelen av uppsatsen) på schemat, den första på en förskola i Skåne och den andra här i Blekinge. Det gick riktigt bra och det ska bli roligt att lyssna igenom det sen, vi använde en diktafon, och gå igenom det vi har samlat in. Mindre roligt är att höra sin egen röst. Haha!

På tal om något helt annat. Jag måste säg att det är ganska roande att studera människor som ska tanka. En del människor verkar tro att bara för att de kör ett par varv runt tankomaten(haha, vad kallas det?) så kommer "tankluckan" på något magiskt sätt hamna på rätt sida så att de lätt kommer åt att tanka.

Och ett musiktips, Melissa Horn - lät henne komma närmre

Puss och kram, skumbanan!

B-uppsats!


Idag satte det igång på allvar. Jag tog halv-nio tåget och givetvis blev det lite försenat eftersom de var tvungna att vänta på ett mötande tåg innan de fick köra in på Kristianstad station. Missade bussen till högskolan, men träffade söta Catte vid hållplatsen och vi bestämde oss för att gå till högskolan istället för att vänta på nästa buss. Haha, svettigt var det dock. Var har min kondition tagit vägen?!

Väl framme så började jag och Jenny B prata igenom hur vi ska gå tillväga, och det satte vi igång att skriva. Blev en och en halv sida ungefär så jag är nöjd. Vi har planerat inför undersökningen också, och har redan ett besök inbokat. Finemang! :D Imorgon blir det uppsatsskrivande på förmiddagen, sen på eftermiddagen ska vi ha handledningsmöte.
Kram!

Lördag


Idag blev det en sväng till Kristianstad, och självklart var det jag som rattade bilen ;D Får se vad resten av dagen bjuder på, tråkigt väder är det dock så blir inte något fotograferande i alla fall. Annars hade det varit högt upp på "att-göra listan".

Nej nu ska jag se vad det blir för mat. Jag är hungrig!


Fredagsmys!


Jag var ledig hela dagen idag, och hade tänkt hinna med en del grejer. Men det blev inte alls så. Jag sov lite för länge haha. Men nu är jag riktigt utvilad iaf! ;) Nu ska jag mysa ner mig i antingen ena hörnet av soffan (den platsen är min, det är aldrig någon annan som vågar sätta sig där haha) eller möjligtvis i sängen, invirad i täcket. Jag lånade hem Predikanten, av Camilla Läckberg så jag tänkte börja på den. Jag är ganska säker på att jag kommer tycka lika mycket om den som hennes andra böcker i den serien. Hon skriver fruktansvärt bra. Oftast vet jag inte alls vem det är som är mördaren, eller hur det hänger ihop, förrän det är drygt 20-30 sidor kvar. Hon lyckas skapa det där oväntade, och som gör att man sitter och läser tills ögonen blöder. Hon är en författare som verkligen är värd den framgång som hon har fått!

Kram!

RSS 2.0