Nordman


Ikväll ska jag och syster gå på en konsert med Nordman. Det var inte alls något som var planerat men i torsdags så ringde en släkting hem till oss och frågade om vi hade lust att få två biljetter till Nordman som han hade vunnit. Han hade själv inte någon lust att gå. Ska bli kul att se Nordman, även fast det inte är några som jag lyssnar på vanligtvis. Men Vandraren är ju en favorit, vem har inte lyssnat på den ett antal gånger? Jag hoppas att de spelar den :)

Kram!


Kalas


Idag ska släkten komma på besök. Syster fyllde 14 år för ett par dagar sen så hon ska firas idag :) Men eftersom vi bor i ett villaområde, där det inte är alltför gott om parkeringsplatser så har vi haft lite funderingar kring vad de ska ställa bilarna någonstans. Här utanför, vid sidan av gatan, där de alltid brukar sätta annars - där är det fullt av snö just nu. Fast nu ser det ändå ut att ordna sig, de får ställa bilarna på en av "sidogatorna". Perfekt!

Och snö fortsätter att komma. Jag och syster var ute över en timme igår och skottade. Men det ser nog ut som om vi får ta och skotta imorgon också för jag läste i tidningen att det ska komma ett snöoväder då.. Suck.

Sen vill jag bara tillägga att Darin var bäst igår på melodifestivalen. Jag brukar inte lyssna på honom annars men fy satan vad bra han var igår. Det framträdandet bevisade att man inte behöver ha en massa konstiga dansare i bakgrunden (eller skyltdockor) för att lyckas. Oftast räcker det med att låta låten tala för sig själv.

Puss och kram, skumbanan.

Delprov 1


Idag var det redovisning av delprov 1 som gällde. Efter att ha suttit och förbannat det arbetet under ett par dagar så var jag ändå hyfsat nöjd när det var färdigskrivet. Redovisningen gick helt okej. Skönt att det var inför folk som man känner! =) Dock har jag haft en hemsk mensvärk under hela dagen, men nu börjar den gå över. Tur det för när sånt sätter in så finns det knappt något värre. Nog om det, nu ska jag placera mig framför tvn och titta på tredje avsnittet av Vampire diaries.

Kram!

Söndag


Jag satt nyss och kollade på en ny serie som har börjat på tv. Vampire diaries heter den. Och ja, ni kanske kan gissa er till vad den handlar om? Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om den ännu men det skadar nog inte att se ett avsnitt till.

Förkylningen börjar i alla fall äntligen att gå över. Eller okej, inte riktigt men det går åt rätt håll (y). Idag så händer det inte så mycket mer än att jag ska fortsätta skriva på delprov 1 och få den någorlunda klar. Och jag vill hitta någon gott recept som vi kan ha när min syster fyller år. Men det enda jag kommer på är olika kycklingrätter och det är inget fel med det men det känns som om vi har haft kyckling ett par gånger när släkten kommer på besök. Skulle vara kul att testa något nytt!

Nu ska jag återgå till att plugga. Tråkigt men sant.

Puss och kram, skumbanan.

Mustaschfest!


Igår var det mustaschfest hemma hos Cicci! Det blev en mycket rolig kväll, med mycket skratt. Vi var riktigt tjusiga med våra mustscher haha. Dock var det inte alltför roligt att vakna imorse. Om jag säger som så att jag hade mycket allvarliga tankar på att bli nykterist så kanske ni förstår hur jag mådde? Jag är inte en person som vanligtvis brukar dricka så jätte mycket men igår blev det en del. Men det är de blå fiskarnas fel. Punkt slut.

Sen innan så hade jag och syster bestämt oss för att åka till mormor idag. Den idén ångrade jag imorse. Särskilt när mormor hade middagen klar när vi kom och det visade sig vara en rejäl middag med massa sallad, paj och hemmagjord daimglass (som förövrigt är väldigt mäktig). Min mage höll på att vända sig ut och in. Men på något vis så gick en del av det ner i alla fall. Det var trevligt att vara hos mormor en stund. Blev monopolspel och prat.

Nu mår jag mycket bättre även fast jag är väldigt trött och allmänt slö. Men det får gå :)

Kram!

Wohoo


Just nu är jag väldigt nöjd med mig själv. Det blev VG på rapporten som jag skrev under julen! Detta behövde jag. Känns som om det blev påfyllning på motivationstanken precis. Haha.

Annars har dagen varit hyfsat lugn. Jag var ledig ifrån skolan idag så jag pluggade en del körkortsteori och framåt eftermiddagen så tog jag bussen in till stan. En ny klocka från Guldfynd och en fin beige tröja från Vero Moda fick följa med mig hem. Beige har aldrig varit en färg som har tillhört mina favoriter innan av den enkla anledningen att jag inte passar i den färgen. Men jag får nog ändra mig på den punkten för denna tröjan älskar jag. Den får en liten hedersplats i min garderob haha. Egentligen är det en väldigt enkel tröja men oftast är det dem som man använder allra mest.
Jag var även på jakt efter en ny väska som är något mindre än den jag har. En sån som man kan ha när man ska ha en del grejer med sig men inte orkar bära runt på en väska som är stor nog att ha när man flyttar. Jag har en bild i huvudet av hur väskan ska se ut men tyvärr hittade jag ingen sådan. Men det är bara att fortsätta att leta!

Nu ska jag fortsätta med lite småplock här hemma och sen blir det sängen för mig.

Ha en fin kväll!

RSS 2.0