Hej våren!



Titta vad som har dykt upp i vår trädgård! "Hej våren, vad trevligt att du kom!" Det känns som att den verkligen är här för att stanna nu.
Nu är skinnjackan framplockad, och conversen också. Tror till och med att solglasögonen får följa med imorgon! :)
Och vad har annars hänt idag? Jo minsann, ganska trevliga grejer! Vi hade introduktion på barnkulturprogrammet idag och det kommer nog bli riktigt roligt. Klassen blev indelad i två grupper och varje grupp har fått ett tema. Min grupp har ny-cirkus och den andra grupper har sagor. Nu gäller det att börja planera för fullt, vilket vi kom en bra bit med idag. På torsdag är det examination och då ska det komma två stycken förskolor på drygt 14-20 barn i åldern 3-5 år och vara med om allt roligt som vi har planerat. En barngrupp ska besöka den ena gruppen och den andra barngruppen ska besöka den andra.
Vi som har cirkustema har planerat lite upplevelsegrejer där barnen får vara delaktiga på olika sätt. Det kommer bli allt från trolleri till akrobater! Kanske det dyker upp några bilder här, vi får se.

Nu ska jag krypa upp i någon mysig hörna någonstans och börja läsa i Arvet som är fortsättningen på boken Döden i dina ögon som jag läste för ett tag sen. Hoppas den här är lika spännande som den förra boken.

Kram!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0