When a moment changes everything


Idag har jag varit ledig! Ganska skönt faktiskt, även fast jag har varit ledig ganska mycket. Vill egentligen helst bara sätta igång med skolarbete. Haha, blir lite så när man varit ledig för länge. Dessutom var introduktionen igår av specialiseringen, Barns estetiska språk, helt underbar! Jag är så sugen på att sätta igång, blev riktigt taggad. Har hamnat i en bra basgrupp också, det här kommer bli kul!

Idag har jag umgåtts med en en vän och dessutom hämtat ut mina nya linser. Har bytt märke på linserna så att jag inte behöver ha olika sorters linser till ögonen. Har inte "samma sorts syn" på båda ögonen. Har typ två olika sorters närsynthetsbrytningsfel (haha, krångligt ord). Men är glad att jag bytte märke på linserna, de här sitter mycket bättre och skönare! Det märktes direkt, de var inte alls lika krångliga att sätta i. Linser är ganska fantastiska saker egentligen. Den där känslan att först se hela världen som lite suddig i kanterna och sen är den helt klar. Värsta supersynen! Men tyvärr kostar det ju lite men det är det värt!

Nu ska jag fortsätta lyssna på lite musik. Har ni inte hört bandet Hurts så tycker jag att ni ska göra det. Wonderful life, Better than love och The Water är enligt mig de bästa låtarna.


Saknar dig!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0