Filmtips!



Den här filmen såg jag idag och jag rekommenderar den verkligen. Inte bara för att det var en annorlunda filmidé eller för att skådespelarna agerade på ett trovärdigt sätt utan för att den fick mig att tänka efter. Är statusprylar verkligen så viktigt? Påverkas vi så mycket av vår omgivning? Och är det viktigare och kanske enklare att leva i en låtsasvärld än att möta verkligheten som den person man egentligen är? Se den!


"Steve och Kate Jones är till det yttre det perfekta paret som tillsammans med sina välartade tonårsbarn flyttar till ett tjusigt villaområde. Snygga, framgångsrika och med de senaste prylarna av de rätta märkena drar de till sig grannarnas nyfikna och beundrande blickar. Plötsligt vill alla ha samma saker som familjen Jones.
Ingen anar vad som egentligen händer bakom kulisserna till den alldeles för perfekta familjen. Familjen Jones inte bara lever den amerikanska drömmen - de säljer den. Familjen är i själva verket inte en riktig familj utan anställda reklampelare, betalda för att få omgivningen att köpa allt de exponerar..."
Källa 


Imorgon är det förresten sista dagen i skolan. Vi ska ha en avslutning av den här kursen och jag måste säg att det här har varit en av de bästa terminerna. Jag är så glad att jag valde den här specialiseringen!
Tänkte jag skulle lägga upp lite bilder som jag tagit de senaste dagarna, får se om det blir imorgon.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0